lunes, 19 de junio de 2017

ALCOY - L’Associació de Sant Jordi continuarà rebent subvencions

Redacción
Jueves, 15 de junio de 2017
DENUNCIA FESTERA
L’Associació de Sant Jordi continuarà rebent subvencions

Una persona associada havia denunciat l’entitat.

L’Associació de Sant Jordi podrà continuar rebent subvencions per part de l’Ajuntament d’Alcoi.Així ho ha comunicat la mateixa entitat, després de que no prosperara una demanda d’una persona associada, per considerar que discriminen les dones. La Fiscalia d’Alcoi ha resolt a favor de l’Associació de Sant Jordi la denuncia penal que, d’haver prosperat, suposaria la devolució de més d’un milió d’euros.

La Fiscalia ha rebutjat el delicte de frau per rebre subvencions públiques, malversació de caudal públic i prevaricació administrativa. “Els fets denunciats no són constitutius de delicte”, ha recalcat la Fiscal, ja que les ajudes “apareixen visades i justificades en acompliment de les condicions pactades en els convenis subscrits entre Consistori i Associació de Sant Jordi”.

Segons la resolució, “existeixen modificacions en els estatuts i ordenances festeres per a aconseguir la plena integració de la dona en les festes. En ca moment s’ha negat la participació de la dona ni com associada ni com a membre d’una filà”.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario