lunes, 19 de junio de 2017

ALCOY - Els nous càrrecs, proclamats en l'Assemblea de l'Associació

Redacción
Viernes, 16 de junio de 2017
AMB VÍDEO
Els nous càrrecs, proclamats en l'Assemblea de l'Associació

Ja es coneixen qui ostentaran els càrrecs de Capità i Alferes de les Festes 2018.

L'Associació de Sant Jordi ha celebrat la seua Assemblea General Ordinària on s'ha elegit al Sant Jordiet 2018, Juan José Valls, i s'han donat a conèixer els càrrecs de Capità i Alferes per a les Festes del pròxim any.
Jorge Vaquer serà el Capità Moro per la filà Verds, José Vicente Jornet el Capità Cristià per la filà Navarros, Santi Carbonell l'Alferes Moro per la filà Magenta i José Luis Calbo per la filà Tomasines, amb Santiago Belda com Mossén Torregrosa. Les filaes Berberiscos i Asturianos seran les que tindran les 'Esquadres del Mig' i els Maseros celebraran el 175 aniversari.Les filaes dels dos Alferes han presentat les seues fiances per als dos càrrecs que han d'afrontar, un escut per part de la Magenta i un quadre amb l'escut de la filà per part de les Tomasines. Els primers trons de cada filà han explicat dades d'aquestes fiances.

En la mateixa Assemblea s'han donat a conèixer els comptes de l'Associació, així com el cronista Natxo Lara ha llegit la Crònica de les Festes 2017.
 
El president Juan José Olcina ha fet també una valoració de les Festes passades i ha explicat que es demanarà a l'Ajuntament que l'any que ve les dates siguen les tradicionals de 22, 23 i 24. També s'han aprobat els dissenys femenins de Chano, Marrakesch i Vascos.


(NOTICIA FOTOS Y VIDEO PUBLICADOS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario