martes, 25 de abril de 2017

ALCOY - Vols saber com estar segur durant les Festes?

Redacción
Jueves, 20 de abril de 2017
AMB VÍDEO
Vols saber com estar segur durant les Festes?

La Policia Local ens dóna les claus per a mantindre una completa seguretat.

Et preocupa que puguen entrar a robar mentre gaudeixes de les Festes? O eres dels qui fuig uns dies de vacances i es deixa soles la casa?Tant si eres dels festers com d'aquells que aprofiten per fer una escapada, la seguretat és vital per a que no passe res estrany. Per aquest motiu, l'intendent principal de la Policia Local, David Lerma, i l'oficial José María Luque ens han donat uns consells bàsics per a seguir i que no hi haja que lamentar possibles robatoris o problemes.

En el vídeo es pot aprendre moltíssim sobre què fer en diverses circumstàncies. Ah, i aneu amb ull amb el que publiqueu a les xarxes socials! 

EL DISPOSITIU EN XIFRES
El dispositiu de seguretat que va a posar-se en marxa comptarà amb uns 1.200 efectius durant els quatre dies de festes.

La Policia Local es reforçarà amb 37 agents de per al dia de les Entrades, procedents d'altres poblacions. Igualment, la Policia Nacional també incrementarà els seus efectius, que s'encarregaran principalment de la vigilància als barris, urbanitzacions i polígons industrials, a més d'operar de paisà pel propi centre. Per la seua banda, la Guàrdia Civil ha de regular el trànsit als accessos a la ciutat, controlarà l'ús de la pólvora durant l'Alardo i vigilarà l'entorn natural.

El Consorci Provincial de Bombers tindrà a disposició 9 vehicles amb les seues dotacions i Creu Roja mobilitzarà 11 vehicles. Hi haurà 150 voluntaris de Protecció Civil i Sanitat ha previst un dispositiu de més de 150 professionals per a atendre urgències hospitalàries.


(NOTICIA Y VIDEO PUBLICADOS POR PAGINA66.COM)


No hay comentarios:

Publicar un comentario