jueves, 6 de abril de 2017

ALCOY - Nani Serrano: “He mostrat a la Deessa Mare de la Festa”

Redacción
Sábado, 1 de abril de 2017
AMB VÍDEO
Nani Serrano: “He mostrat a la Deessa Mare de la Festa”

L'autora del Cartell ha afirmat que ha sigut fidel al seu estil.

L’autora del Cartell, Nani Serrano, ha explicat després del seu descobriment que “he volgut mostrar a la Deessa Mare de la Festa. M’he inspirat en les Verges del Renaixement i li he posat els colors dels dos bàndols, el verd del moro, amb una mitja lluna i el blanc amb la creu roja del cristià, el yin-yang”.La mateixa autora ha comentat també que “amb el Cartell la meua intenció ha sigut fer un homenatge a la dona en la Festa i he utilitzat la tècnica de l’aerografia, amb molta paciència i en un fons imaginari, amb un tram de l’Enramada i amb una fletxa i un clavell roig i un blanc en les seues mans”.

Preguntada per la repercussió que pot tindre la seua obra ha afirmat que “espere que siga bona per a mi i per Alcoi i per a tots. He sigut fidel a mi mateixa. Ha sigut una bona experiència per a mi. He tingut inicialment vàries idees que he anat rebutjant, fins que en 15 dies a bon ritme he plasmat aquest Cartell”.

Abans s'ha descobert el Cartell de Nani Serrano i Pàgina 66 l'ha descrit. Prèviament en el Teatre Calderón s'ha presentat la Revista de Festes.


(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario