miércoles, 26 de abril de 2017

ALCOY - L’Alferes Moro, José Jaime Bernabeu, mostra del luxe més oriental


Redacción
Sábado, 22 de abril de 2017
AMB VÍDEO
L’Alferes Moro, José Jaime Bernabeu, mostra del luxe més oriental

El disseny del boato de la filà Verds ha sigut d’Antonio Aracil.

L’Alferes Moro de la filà Verds, José Jaime Bernabeu, ha tancat l’Entrada 2017 amb un càrrec on s’ha pogut veure tot el luxe i la sumptuositat oriental del bàndol moro.
Amb disseny d’Antonio Aracil i tots els detalls cuidats fins el més mínim extrem, l’Alferesia ha arrancat amb l’Ambaixador Moro, Juan Javier Gisbert, acompanyat per una roponà musical i l’esquadra de la filà.

A continuació, ha sigut el torn del primer dels dos ballets de Carmina Nadal que ha portat el nom de ‘La victòria’, seguida del guió de l’Alferes i un grup de Bukhur.

Les dames de la Favorita han desfilat en dromedari i just després ha aparegut María Bernabeu, filla de l’Alferes, en una carrossa-palanquí i amb els sons de ‘L’Entrà de la Kabila Ben Kurda’, de Camilo Pérez Monllor.

El boato ha continuat amb el grup Khadima que ha acompanyat al segon ballet de Carmina Nadal ,en aquest cas amb el nom ‘La festa de l’Harem’. No han faltat referències a la Còrdova califal.

Abans de l’aparició de l’Alferes el públic ha vist la sumptuositat del grup d’Emirs també en dromedari i en la carrossa de José Jaime Bernabéu, han desfilat les seues netes Abril i Blanca Ruiz i Martina Bernabéu.

La música que ha acompanyat a l’Alferes ha sigut ‘Moro de Granada’, de Gonzalo Blanes, interpretada per la Societat Musical Beniatjarense.


L’esquadra d’esclaus ha tancat l’Alferesia dels Verds, amb el fill de José Jaime, Jordi, com un dels seus components, que han posat el brillant colofó amb un disseny de David Jordá i la clàssica ‘L’Entrà dels Moros’, de Camilo Pérez Monllor, interpretada per la Primitiva d’Alcoi. Les composicions històriques i clàssiques han sigut una constant del càrrec.


(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario