miércoles, 26 de abril de 2017

ALCOY - L'Alferes Moro dels Verds edita 4.000 llibres de les Ambaixades

Redacción
Viernes, 21 de abril de 2017
ORIGINAL INICIATIVA
L'Alferes Moro dels Verds edita 4.000 llibres de les Ambaixades
Enviar por email   
La publicació es repartirà el 24 d'abril a la Plaça abans de cada representació.

Poder gaudir de cada paraula, de cada expressió, de les Ambaixades de Moros i Cristians del Dia de l'Alardo serà més senzill aquestes Festes de Sant Jordi 2017.

[Img #36843]

L'Alferes Moro de la filà Verds, José Jaime Bernabeu, ha tingut l'original idea d'editar 4.000 llibres que recullen els textos originals de la batalla dialèctica que els dos Ambaixadors, Moro i Cristià, protagonitzen cada 24 d'abril pel matí i per la vesprada.

La idea és que el públic que assisteix a la representació puga seguir al detall el diàleg entre tots dos bàndols en l'acte més teatral i intens de la festa alcoiana.

Els dos ambaixadors, Juan Javier Gisbert i Ricard Sanz, han aplaudit aquesta iniciativa de l'Alferes Moro. Els llibres es repartiran en els principals punts d'accés a la Plaça d'Espanya.

Els 4.000 exemplars es distribuiran abans de cada acte el proper 24 d'abril. A partir de les 9.30 h. al matí i des de les 16 h de la vesprada.

L'edició recull la versió castellana de les Ambaixades, a excepció de la fantàstica pregària de l'Ambaixador Cristià, Ricard Sanz, escrita per Joan Valls en valencià.

El llibre està prologat per Alfonso Jordà, ex cronista de l'Associació de Sant Jordi. La portada és una de les miniatures que el reconegut pintor Luis Solbes va crear per al llibre de la Festa de Moros i Cristians que la filà Verds va editar el 1990.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario