miércoles, 26 de abril de 2017

ALCOY - L’Acció de Gràcies, un acte íntim i emotiuRedacción
Lunes, 24 de abril de 2017
SANT JORDI VOL LA PAU
L’Acció de Gràcies, un acte íntim i emotiu

Després de la lluita i el triomf, tots han donat les gràcies al Patró.

L’Acció de Gràcies ha significat el colofó solemne després de la batalla.Al poc de que la bandera cristiana haja ondejat al Castell, els càrrecs festers han acudit a l’església de Sant Jordi per a donar-li gràcies, juntament amb la imatge d’El Xicotet, que ha tornat a sa casa després d’estar en l'església de Santa Maria durant aquestos dies de les Festes de Moros i Cristians.

L’acte ha tingut al Sant Jordiet com a figura central. Tomás Pascual Cantó ha assegut al centre de l’altar, mentre el president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, rodejat dels càrrecs i el vicari José Luis Llopis, ha llegit la locució de la tradicional 'Acció de Gràcies', on ha deixat clar que Sant Jordi vol la pau i no la guerra.

També s'han fet la foto de família els càrrecs i els seus acompanyants, s’ha cantat l’Himne de Festes i el mateix Sant Jordiet ha dit la frase que ha posat punt i final a aquest curt, emotiu i solemne acte: ‘Visca Sant Jordi!’, seguit d'un altre 'Visca!' i l'aplaudiment tancat general.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario