martes, 25 de abril de 2017

ALCOY - La cursa atlética, les finals i els trofeus, protagonistes del segon dia del Trofeu FilaesRedacción
Viernes, 14 de abril de 2017
AMB VÍDEO
La cursa atlética, les finals i els trofeus, protagonistes del segon dia del Trofeu Filaes
Enviar por email   
Les grades del pavelló Mutua Levante s'han omplit de públic.

El poliesportiu Francisco Laporta ha tornat a ser la seu principal de les modalitats esportives que han format aquest any el Trofeu Filaes 2017. Les seues instal·lacions s'han omplit de públic en especial durant el partit final de futbet entre les filaes Cruzados i Abencerrajes.Però més enllà d'aquest moment clau de cada any, el que més interés desperta -tot i coincidir aquest any amb el partit del Alcoyano en el Collao- els pavellons, pista exterior i Camps del Serpis han presentat un gran ambient al llarg de tot aquest segon dia de competicions.

A primera hora, quatre festers per cada filà han pres part en la cursa atlética que aquest any ha presentat la novetat de començar i acabar en la pista d'atletisme del poliesportiu. Els Aragonesos, amb Ovidi Albert al front, han sigut els guanyadors, seguits pels Maseros d'Eric Baena i els Contrabandistes de Rafa Linares.

Pel matí també ha començat la modalitat cadet del futbol i l'aleví del futbet i ja per la vesprada han tingut lloc les diferents finals i finalment l'entrega dels trofeus amb els càrrecs de les Festes 2017 com a protagonistes, en especial el Sant Jordiet, Tomás Pascual Cantó, que ha donat un bon grapat de trofeus a la seua filà, els Aragonesos.

Els campions i subcampions en les modalitats principals han sigut: els Cruzados en futbet sénior de nou que han guanyat als Abencerrajes, que han arribat per primera vegada a la final, els Benimerins en bàsquet que s'han imposat en la final als Verds després d'una pròrroga, els Maseros en futbol 7 veterans, els Aragonesos en petanca després de guanyar als Muntanyesos, els Benimerins en tennis taula amb els Judios segons, Mossàrabs en pàdel seguits dels Cruzados o els Cids en cadet, entre altres.


(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADOS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario