miércoles, 26 de abril de 2017

ALCOY - Els Soparets posen el colofó més boig a la Festa


Redacción
Martes, 25 de abril de 2017
AMB VÍDEO
Els Soparets posen el colofó més boig a la Festa

La plaça d’Espanya i Sant Llorenç han sigut el centre de les activitats.

Les Festes han acabat de forma oficial. Bé, en realitat del tot, no. Encara hi ha un últim acte, que encara que no està en el programa, és el més divertit i desenfadat de tots.Els ‘Soparets’ han reunit als festers i al públic ‘supervivent’ després de tres dies intensos, tant en la plaça d’Espanya com en els carrers més pròxims, en especial en Sant Llorenç.

Tots han preparat un sopar a l’aire lliure, basat en unes bones picaetes tradicionals alcoianes, amb música i amb els artefactes més variats i originals per a donar curs a les ‘performances’ o actuacions improvisades més boges.

Hem pogut vuere per exemple com els Judios han celebrat les campanades de l'any fester, el compte enrere amb gominoles, la celebració d'un vint aniversari en directe, hem parlat en la Brigada d'Obres, en l'Alferes Cristià que ara acaba i en l'Alferes Moro que ara comença...


Les forces han estat ja al límit, però sempre és possible un sobreesforç per a aquesta última nit de Festes, una pròrroga per a la diversió sense límits que s’allarga fins ben entrada la matinada.

(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADOS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario