martes, 25 de abril de 2017

ALCOY - Els glorierets també avisen de l’arribada de la FestaRedacción
Lunes, 17 de abril de 2017
MENUDA FESTA
Els glorierets també avisen de l’arribada de la Festa

Complicitat del nombrós públic en un recorregut farcit d’emoció.

Aquest matí ha estat per a ells un dia d’eixos de recordar sempre: el dia en què van ser ‘glorierets’ i van anunciar la festa a quatre jornades del Dia dels Músics.A les 12 en punt, una vegada que pares i mares orgullosos han deixat a punt cada centímetre del vestit, del casc o de la capa, els menuts de la festa han estrenat el Partidor en aquest 2017 per a anunciar que en menys que acaba una partida de la Play ja estarem amb el Nostra Festa.

Emoció, il·lusió i nervis a parts iguals, tant dels menuts com dels majors que des de bon matí han anat enllaçant activitats de festa. I el que queda. Són els encarregats d’avisar que ve la festa hui, Dilluns de Pasqua, un dia després de la Glòria Major i la del Preventori.

Guillem Climent, sergent moro, repeteix i la veterania és un grau per anar obrint pas entre aplaudiments i orgulls familiars. La Unió Musical d’Alcoi ha estat l’encarregada de impulsar amb ritme el camí que els ha baixat per la senda de la Festa.Víctor Fernández ha estrenat càrrec, el de sergent infantil cristià, després d’haver vençut en el concurs, en gener. Amb la seguretat que atorga la festa als 8 anys ha encentat la Glòria Infantil, amb la música de Societat Musical Nova d’Alcoi.

Els somriures i la complicitat ha acompanyat als 28 festerets per tot el recorregut. Ara, les celebracions. Demà, preparar-ho tot per a viure, ja, la festa en l’any en què van representar la seua filà.

Els glorierets moros han sigut Mauro Pastor (Llana), Jorge Mora (Judíos), Marcos Jacome (Domingo Miques), José Ramón de Orte (Chano), Alejandro Pastor (Verdes), Mauro Bas (Magenta), Rubén Reig (Cordón), Mario Reig (Ligeros), Lluc Mompó (Mudéjares), Álvaro Guillem (Abencerrajes), Alejandro Satorre (Marrakesch), Pau Micó (Realistes), Alejandro Díaz (Berberiscos) y Samuel Solbes (Benimerines).

Pels cristians han desfilat Juan Antonio Fernández (Andaluces), Mauro Gosálbez (Asturianos), Carlos Gómez (Cides), Hugo Pérez (Labradores), Mauro Valor (Guzmanes), Ángel Molina (Vascos), Ignacio Herrero (Mozárabes), Juan Casasempere (Almogávares), Izan Juárez (Navarros), Sergio Moltó (Tomasinas), Pablo Calatallud (Muntanyesos), Iker Sola (Cruzados), Mauro Miró (Alcodianos) y Gabriel Martínez (Aragonesos).


(NOTICIA FOTOS Y VIDEO PUBLICADOS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario