viernes, 21 de abril de 2017

ALCOY - Els germans Piñero, autors del cartell de la Penya Bon Humor


Redacción
Sábado, 8 de abril de 2017
LA FESTA AMB MÉS BON HUMOR
Els germans Piñero, autors del cartell de la Penya Bon Humor

Ha sigut descobert pel Sant Jordiet Tomás Pascual Cantó.

La Penya Bon Humor ha celebrat un dels seus actes més emblemàtics com ha sigut el descobriment del Cartell que anuncia les Festes de Moros i Cristians del 2017.
Els autors del mateix han sigut els germans Piñero, José Miguel i Antonio, que van ser els autors del cartell oficial de l'any passat.

Mentre ha sonat l'Himne de Festes, el Sant Jordiet Tomás Pascual Cantó ha sigut l'encarregat de descobrir el cartell i ha estat acompanyat per la seua família, els càrrecs i les autoritats, junt al president de la Penya Recreativa Musical, Armando Soler.

Aquest li ha fet l'obsequi d'un llibre al Sant Jordiet i d'un ram de flors a sa mare, Estrella Cantó.  També ha obsequiat a la mare i les dones dels germans Piñero amb altres rams de flors.El cartell ha tingut la inspiració en aquesta ocasió en la simbologia, un treball contràriament a l'anterior no figuratiu i amb la lletra A capitular d'inici, d'Alcoi i de 'A guadir de la Festa', màxima de la Penya, com a eix central i el cel blau en record dels festers que han faltat com Mauro Reig al qui ha citat Antonio Piñero quan ha explicat tot els detalls de l'obra, en un acte que podeu veure al video.


(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario