jueves, 6 de abril de 2017

ALCOY - Els 100 anys de l'Himne faran un Dia dels Músics especial

Redacción
Lunes, 3 de abril de 2017
HOMENATGE A LA MÚSICA
Els 100 anys de l'Himne faran un Dia dels Músics especial

S'ha convidat als directors anteriors per a desfilar amb José Antonio Llinares.

Prop d'una quinzena de directors d'anys anteriors de l'Himne de Festes estaran presents el Dia dels Músics en commemoració dels 100 anys de l'Himne de Gonzalo Barrachina.

El director d'aquest any, José Antonio Llinares, estarà ben acompanyat

Primer acudiran a un dinar de germanor, rebran un obsequi i després formaran part de la desfilada de les bandes de música i acompanyaran al director d'aquest any, José Antonio Llinares. També s'ha fet un logo conmemoratiu per aquest aniversari.

A més tots els músics que formaran part d'aquest acte rebran un xicotet record del mateix, així com es donarà un corbatí per a les banderes de les bandes participants. En el llibret de l'acte estaran reflectides aquestes activitats particulars. Participaran entre 18 a 20 bandes.

Per altra part, hi haurà un original concert de l'Orquestra de Pols i Pua de l'Harmònica Alcoiana, que fa més de 20 anys que aquesta formació no feia un concert dedicat a la música festera. Ara trenquen amb aquest fet amb el concert que porta per nom 'Barrachina, cridant-nos està'.

Aquesta actuació és d'entrada gratuïta i lliure i serà aquest divendres 7 d'abril, a partir de les 20,30 h. en el Salón Rotonda del Círculo Industrial.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario