sábado, 1 de abril de 2017

ALCOY - El descobriment del Cartell de Festes enceta la FestaNani Serrano és l'autora d'enguany.


Redacción
Viernes, 31 de marzo de 2017
ARRIBA LA FESTA
El descobriment del Cartell de Festes enceta la FestaNani Serrano és l'autora d'enguany.

Com serà? Quines figures característiques apareixeran? Serà colorit? Són sols algunes de les preguntes que dies abans la gent del món de la Festa s'haurà preguntat sobre el Cartell de Festes d'enguany.

Descobriment del Cartell de 2016

Nani Serrano és l'autora del cartell de 2017. Aquest es descobrirà el dissabte 1 d'abril a la façana de l'Ajuntament, al voltant de les 21h. Desenes de flashos es dispararan a la mateixa volta que la cortina deixe veure la imatge de les Festes de Moros i Cristians.

Abans, l'acte que precedirà aquest descobriment serà la presentació de la Revista de Festes. El Teatre Calderón acollirà les imatges de les Festes passades i els parlaments de les autoritats i el president de la Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina. El centre quedarà tancat al trànsit des de les 20h fins que finalitze l'acte, segons han informat fonts municipals.

Una volta descobert el cartell, serà el torn de les impressions i detalls, ja que aquest element és un dels que més opinions generen durant aquesta època festiva de Moros i Cristians. Pàgina 66 estarà ahi per a contar-vos les notícies, mostrar-vos el cartell i les declaracions de la seua autora Nani Serrano.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario