martes, 25 de abril de 2017

ALCOY - Avís de festa a cinc dies de l'inici dels Moros i Cristians.

Redacción
Domingo, 16 de abril de 2017
AMB VÍDEO
Glòria de festa concentrada

Avís de festa a cinc dies de l'inici dels Moros i Cristians.

La festa més concentrada dels últims anys ja està ací i el pregó, l'acte de La Glòria, ha lluït amb l'esperança de grans moments de germanor.Temperatura idònia, expectació en la Plaça, il·lusió i ganes de festa. Tots els elements necessaris s'han conjuntat al temps en aquest Diumenge de Glòria en els que els Xiulitets han donat de bon matí la benvinguda oficial a la vertadera primavera alcoiana.

Amb els sons de l'Himne de Festes interpretat enguany per la Unió Musical d’Alcoi ha arribat la música a la porta de l'Ajuntament. Després, l'expectació de les dues arrancades, moments de nervis i expectació absoluta i purista.

La direcció del sergent moro, Dani Méndez, ha iniciat les primeres pases de festa dels 14 moros que anuncien la festa, amb l'acompanyament de la Societat Musical La Nova d’Alcoi.


Els gloriers moros han sigut Joaquín Peralta (Llana), Juan Mataix (Judíos), Rafael Verdú (Domingo Miques), Eduardo Gilabert (Chano), Miguel Reig (Verdes), Daniel Albero (Magenta), Javier Baudín (Cordón), Amando Aura (Ligeros), Antonio Pastor (Mudéjares), Gonzalo Matarredona (Abencerrajes), Ismael Orts (Marrakesch), Jordi Ferri (Realistes), Alberto Díaz (Berberiscos) y José Manuel Llorca (Benimerines).

Minuts després, farcits d'encontres, salutacions i emoció, ha arribat el torn dels cristians, que han estrenat sergent, Javier Lerma, amb la música de La Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.Pels cristians han desfilat José Cortés (Andaluces), Iván Perea (Asturianos), Ignacio Boronat (Cides), Daniel Cabrera (Labradores), Jacobo Casabuena (Guzmanes), José Luis Gosálbez (Vascos), Juan Sanjosé (Mozárabes), José Alejandro Aura (Almogávares), Manuel Pérez (Navarros), Santiago Belda (Tomasinas), Enrique Calatayud (Muntanyesos), José Álvaro Moltó (Cruzados), Francisco Aguilar (Alcodianos) y Raúl Martí (Aragonesos).

A les dos, i després de recòrrer bona part del centre, la Glòria ha finalitzat amb la mascletà que ha disparat des de la Plaça la Pirotècnia Turís. El dilluns, la Glòria Infantil


(NOTICIA FOTOS Y VIDEO PUBLICADOS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario