martes, 25 de abril de 2017

ALCOY - Aguantarà el bon temps fins que acaben les festes?

Redacción
Lunes, 17 de abril de 2017
QUIN TEMPS FA?
Aguantarà el bon temps fins que acaben les festes?

Hem mirat al cel a vore qué ha de passar.

Portem ja molts dies amb oratge estable i la pregunta que ens fem tots és si aguantarà la situació atmosfèrica en els plàcids valors que hem tingut o la primavera farà alguna de les seues en els actes centrals de la festa alcoiana.


Predicció de eltiempo.es per al divendres 21 a les 20 h

Sembla que no passarem massa calor i que les temperatures màximes es suavitzaran un poc en les hores centrals del dia. Per a fer-se una idea, podem dir que dels 22 graus que hem tingut aquest dilluns 17 podríem passar a uns 14 graus el Dia dels Músics. Durant la trilogia la màxima aniria ascendint, però no més enllà dels 19 del Dia de l’Alardo.

En quant a les mínimes, possiblement farà falta alguna cosa més que la rebequeta per a vore l’arrancà de Diana. A eixa hora, la més freda del dia, sembla que no passarem dels 6 graus, que es frescoreta. El Contraban del Dia dels Trons tindrà una meteorologia  un poc més amable, però sense massa alegries, uns 9 graus.

I la pluja? Eixa és la pregunta clau. Els pronòstics que Pàgina 66 ha consultat no aclareixen del tot la probabilitat d’aigua. No hi ha una situació que assegure una festa seca, però tampoc hi ha certeses del contrari. En tot cas, de ploure seria el divendres 21 i no sembla que de vesprada. Algunes prediccions dels dies anteriors assenyalaven núvols pròxims i vents emprenyadors per al 22, però sembla que l’equilibri entre un parell d’anticiclons al nord i un parell de baixes pressions al sud ens pot donar tranquil·litat.

En tot cas, nosaltres estem preparats per a poder mostrar una bona festa amb la gran cobertura que venim fent des que se’ns va ocórrer ja fa uns anys que es podria fer un vídeo de cada acte i publicar-los al poc d’acabar l’acte.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario