martes, 21 de marzo de 2017

ALCOY - Un total de 1.312 festers participaran en el Trofeu Filaes

Redacción
Viernes, 17 de marzo de 2017
FESTA I ESPORT
Un total de 1.312 festers participaran en el Trofeu Filaes
Enviar por email   
Tindrà lloc dijous 13 i divendres 14.

Una nova edició del Trofeu Filaes està ja preparada. Tindrà lloc dijous 13 i divendres 14 d'abril amb la participació de 1.312 festers. Les dos principals novetats d'aquesta edició són el canvi en la cursa, que passa de ser una cronoescalada a un cross pels voltants del Poliesportiu Francisco Laporta, i la incorporació del futbol 8 juvenil.

[Img #35929]

Amb el canvi del recorregut es busquen solucionar les tres principals queixes dels participants respecte a la passada edició, com eren la ubicació de la prova a Batoi, lluny de l’ambient de festa i esport, l’exigència del recorregut, amb molta pendent i la distància, ja que era molt curta.

El recorregut serà lineal i transcorrerà per camins i sendes dels voltants del poliesportiu. La distancia a córrer és d’aproximadament 5000 m. L’inici de la prova estarà a la pista d’atletisme del esmentat poliesportiu. Les filaes presentaran equips de quatre membres.

L’eixida serà de tots els participants a la vegada, comptabilitzant al final la suma del temps dels quatre membres participants. La cursa serà divendres, ja que dijous, molta gent que participava en altres esports no podia correr.

També s’incorpora la categoria juvenil en futbol 8. Continuarà la pilota valenciana que es va iniciar l’any passat en la modalitat de raspall. Aquesta competició es tindrà dijous pel matí. El motiu que siga dijous es per a poder ajornar aquest modalitat a divendres en cas de pluja.

També es manté que els esportistes de categoria inferior podran competir amb una categoria d'edat superior, és a dir, benjamins en alevins, alevins en infantils i infantils en cadet. El cartell és de Juan Climent.

El sorteig ha tingut lloc en el Compleix Esportiu Eduardo Latorre i ha establit grups i horaris. En la modalitat més destacada com és futbet els grups són els següents: Grup 1: Berberiscos, Cordó, Domingo Miques i Navarros. Grup 2: Aragonesos, Llana, Mudéjares i Tomasines. Grup 3: Cids, Gusmans i Verds. Grup 4: Almogàvers, Judios i Muntanyesos. Grup 5: Abencerrajes, Cruzados i Maseros. Grup 6: Alcodianos, Benimerins i Chano. Grup 7: Astuarinos, Ligeros i Realistes i Grup 8: Andalusos, Magenta i Marrakesh. Destacar aquest últim grup amb dos dels favorits.

En bàsquet els grups són: Grup 1: Cids, Gusmans, Judios i Maseros. Grup 2: Aragonesos, Mudéjares, Realistes i Verds. Grup 3: Cordó, Magenta, Navarros i Vascos. Grup 4: Benimerins, Muntanyesos i Vascos.

En futbol veterans: Grup 1: Aragonesos, Cruzados, Gusmans i Judios. Grup 2: Cordó, Maseros i Tomasines. Grup 3: Abencerrajes, Astuarianos i Llana. Grup 4: Alcodianos, Mossàrabs i Navarros.

En petanca: Grup 1: Abencerrajes, Aragonesos, Berberiscos, Marrakesch, Mudéjares i Verds. Grup 2: Alcodianos, Almogàvers, Gusmans, Ligeros, Muntanyesos i Mossàrabs. Grup 3: Andalusos, Cids, Judios, Maseros i Realistes. Grup 4: Asturianos, Benimerins, Cordó, Cruzados i Navarros.

El trofeu filaes es va disputar per primera vegada l'any 1977, organitzat per la filà Muntanyesos amb motiu del seu any d'alferes, per tant aquest any fa ja 40 anys, i serà l’edició 41.(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario