martes, 7 de marzo de 2017

ALCOY - Més de 2.300 festers obtenen la llicència per a disparar en l'Alardo

Redacción
Viernes, 3 de marzo de 2017
ACABAT EL TERMINI
Més de 2.300 festers obtenen la llicència per a disparar en l'Alardo

Serà una participació un 15% menor que la de l'any passat.

L'Associació de Sant Jordi ha tancat el termini habilitat perquè els festers obtinguen de forma gratuïta la llicència d'armes, necessària aquest any per a participar en l'acte de l'Alardo. Un total de 2.325 festers han completat els tràmits per obtenir aquest permís.


D'aquesta manera la participació serà al voltant d'un 15% menor que la de l'any passat. "Farem un Alardo molt digne per a ser el primer any en què cal comptar amb la llicència d'armes d'avantcàrrega", ha manifestat el president de l'Associació, Juan José Olcina, qui confia que el nombre de participants augmente l'any vinent.

Olcina ha volgut agrair l'esforç i el compromís dels festers "que, amb la seua implicació, han aconseguit mantenir una elevada xifra de participants" en aquest acte tan emblemàtic.

El president ha subratllat el treball de les filaes per motivar els seus festers per a fer-se la llicència. Les filaes, a més, han pagat amb recursos propis les taxes de concessió del permís. L'Associació de Sant Jordi, per la seua banda, ha assumit el cost de la revisió mèdica.

Pel que fa a l'aprovació per part del Consell de Ministres del nou Reglament d'Explosius, l'Associació de Sant Jordi espera revisar el text després de la seua publicació al Butlletí Oficial de l'Estat per a conèixer la data d'entrada en vigor i saber en quines festes és aplicable aquesta nova normativa.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario