miércoles, 22 de marzo de 2017

ALCOY - Els Almogàvers trauran 'Art al Carrer'

Redacción
Lunes, 20 de marzo de 2017
FESTA ARTÍSTICA
Els Almogàvers trauran 'Art al Carrer'
Enviar por email   
El pròxim 25 de març en la Plaça de Dins.

L'artista i capità dels Almogàvers en 2017, Luis Sanus, no ha pogut deixar de banda l'art i ha preparat per a aquest 25 de març 'Art al Carrer'.

[Img #35992]

Es tracta d'una iniciativa, sorgida amb motiu d'aquesta capitania, que pretén fer arribar l'art a molta gent i que aquestos col·laboren per una causa solidària. Des de bon matí, la Plaça de Dins es transformarà en un gegant estudi de pintura, on diversos artistes locals plasmaran les seues idees davant la gent. Ignacio Trelis, Manolo Arjona, Carlos Merchán, Ángel Mira, Samuel Ruiz, Jesús Cees, Lilián Morales, Juan Balañá, Paco Borrell, Jose Borrell, Hernández Cánovas, Paz Sorolla, Mauro Pastor, Thom LaAcheesmuda, Gabriel Tomás i Jorge Sellés, ja han confirmat la seua asistència.

A més, hi haurà tres graffitters de prestigi que faran graffittis de 3 x 2m. Kaniz, Ebon, i Hec sorprendran amb dibuixos de temática relacionada en Alcoi  i la seua festa de Moros i Cristians.

La Casa de la Cultura acollirà la única activitat que no serà a l'aire lliure, L'artista David Pastor impartirà una 'master class' de dibuix anatòmic per a un màxim de 15 persones.

Un curs d'introducció a la cal·ligrafia gòtica quadrata feta amb calem de canya, també per a 15 - 20 persones, s'impartirà per l´artiste, dissenyador i mestre a la EASDAlcoi Jordi Sempere. La gent podrà rotar la gent si hi ha interessats entre el públic, de 9.30 a 13h en la plaça de Dins.

Ximo Canet serà l'encarregat del curs de jaspejat, una tècnica de pintura oli-aigua molt divertida i amb resultats espectaculars. Aquest curs és per a tots els públics a partir de 9 anys, de 10 a 13.30h.

Per tal d'organitzar els cursets, els interessats poden confirmar la seua assistència en el Facebook 'Art al carrer, Alcoi' o enviar un correu a capitania.llaganya.2017@gmail.com

CARÀCTER SOLIDARI I MÉS ACTIVITATS

'Art al Carrer' pretén recaptar diners per a AFA, Associació d´Amics i Familiars de Malalts d´Alzheimer d´Alcoi. Per aquest motiu, es posaran a la venda samarretes i hi haurà dinar i preus populars per a col·laborar amb la causa.

Aquesta festa quedarà amenitzada de vesprada per diferents grups i solistes musicals que faran sonar les seues melodies a l'escenari de la plaça de Dins. A més, es projectaran de manera ininterrumpida obres d'artistes alcoians.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario