martes, 7 de marzo de 2017

ALCOY - Cinc clíniques pregunten pel “tipus d’interès” del Casal en l’exclusivitat per al permís d’armes de l’Alardo

Redacción
Viernes, 3 de marzo de 2017
SOSPITA CONJUNTA
Cinc clíniques pregunten pel “tipus d’interès” del Casal en l’exclusivitat per al permís d’armes de l’Alardo
Enviar por email  
Cap de les cinc ha rebut petició de pressupost per a fer els reconeixements.

El fet de què l’Associació de Sant Jordi triara un sol centre mèdic de reconeixement per al permís d’armes, a compte de la pròpia Associació, ha causat un profund malestar en les altres cinc clíniques d’Alcoi.


Una de les clíniques excloses

El 22 de desembre els representants de Clínica Mariola, Centro Médico Cervantes, Centro Médico Alcoy, Centro de Reconocimiento Perú y Clínica Tajibo van presentar un escrit en el registre del Casal, demanant una reunió urgent.  El motiu explicat en la sol•licitud és “poder explorar alternatives més àmplies de gestió i tràmit respecte els tests psicotècnics necessaris per a poder participar activament en el Dia de l’Alardo”.

El dia anterior es va conèixer l’Associació de Sant Jordi va acordar pagar els reconeixements als festers que no disposaren de permís d’armes, per a evitar un descens important de participació en els actes de l’últim dia de la festa. El centre escollit va ser, únicament, URGENSA i per això els altres centres van demanar una reunió, amb la intenció d’incorporar més llocs on fer el tràmit.

Els responsables de les altres cinc clíniques han assegurat que no han rebut resposta al seu escrit. Han explicat que el seu objectiu era “poder realitzar els reconeixements en les mateixes condicions i oferir un millor servei als festers”.

“Representants d’ambdues entitats (Associació i Ajuntament) ens han reconegut l’arbitrarietat de la mesura”, han manifestat els portaveus dels centres mèdics exclosos, que han relatat que l’ASJ els ha assegurat que havia demanat altres pressupostos, si bé no a d’ells. A Alcoi hi ha sis clíniques habilitades, les cinc que han expressat la seua queixa. La sexta és l’escollida URGENSA, la més recent en obtindre els permisos necessaris per a fer reconeixements de conductors i armes.

La decisió ha estat, per a les cinc clíniques excloses, “arbitrària i tossuda, un perjudici per a la resta de centres i per als festers en general, als que se’ls ha privat d’un millor servei sense cost addicional”. Es pregunten “quin tipus d’interès, i no es pot esgrimir l’aspecte econòmic, ha dut als responsables de la festa a prendre aquesta decisió” i han exigit explicacions “ja que es tracta de diners procedent de subvencions”, al temps que conten com els seus clients els han traslladat queixes per l’exclusivitat, per les cues i per les esperes fins i tot en festius.

Els responsables de les clíniques marginades en el procés d’obtenció dels permisos d’armes per als festers veuen “una actitud poc transparent per la que, sense dubte, la participació en l’Alardo s’ha vist minvada”.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario