jueves, 2 de marzo de 2017

ALCOY - Aprovada la Glòria mixta i la Diana femenina amb Sergent


Redacción
Viernes, 24 de febrero de 2017
CANVIS IMPORTANTS
Aprovada la Glòria mixta i la Diana femenina amb Sergent

L'Assemblea de l'Associació ho ha aprovat per ampla majoria.

L'Assemblea extraordinària de l'Associació de Sant Jordi ha aprovat per ampla majòria modificacions a cinc articles de l'ordenança festera que regulen la participació de la dona en la Festa.Aquestos articles van a permetre que hi haja Glòria mixta a partir de 2018 i que aquest any, en dos mesos, hi haja una esquadra femenina amb cabo masculí, el Sergent, en concret en el cas de la filà Chano, que ostenta el càrrec de Capità Moro.

Aquesta Assemblea ha aprovat cada un dels cinc articles, el 11, amb 38 vots a favor, 14 en contra i 6 abstencions, l'antic 54, per 44 vots a favor, 12 en contra i 2 abstencions, l'antic 54 ara 55, amb 42 vots a favor, 14 en contra i dos abstencions, el 57 antic 56, per 47 vots a favor, 8 en contra i 3 abstencions, i el 68 antic 67, per 44 vots a favor, 12 en contra i 2 abstencions.

El president de l'Associació de Sant Jordi ha explicat tot el procés que ha portat a aquesta votació i ha definit com un "pas endavant" i com "la rectificació a alguns errors puntuals en l'ordenança per a equiparar-la en l'estatut". Amb aquestos articles aprovats també es deixa clara que es mantindrà la separació entre el disseny femení i masculí en cada filà.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario