miércoles, 8 de febrero de 2017

ALCOY - L’Associació de Sant Jordi incrementa el seu pressupost

Redacción
Jueves, 26 de enero de 2017
MÉS INGRESSOS
L’Associació de Sant Jordi incrementa el seu pressupost
Enviar por email   
Ha sigut aprovat en l'Assemblea de gener.

L’Associació de Sant Jordi ha aprovat en Assemblea un pressupost per al 2017 de 766.660’86 euros.

[Img #34579]

Aquesta quantitat es 72.531’54 euros major que la dels ingressos del 2016 que van ser de 694.129’32 euros, mentre que les despeses es van situar en 694.198’88, es a dir, una mínima pèrdua de 69’56 euros.

Aquest augment ha sigut justificat amb un nombre major d’ingressos, entre ells la subvenció de la Generalitat i la major quantitat de diners que s’esperen arreplegar en la venda de cadires al caure l’Entrada en dissabte, entre altres.

En l’Assemblea s’ha fet un repàs detallat als comptes del passat 2016 i s’han presentat les previsions per al 2017. Totes les xifres han estat aprovades per unanimitat.

També s’han explicat altres detalls importants com l’anunci del I Certamen de Música Festera Premis Sant Jordi que tindrien lloc en el mes de setembre com a única novetat d'entre les activitats presentades per l’Associació per aquest 2017.

Les modificacions en la Diana ja tractades, com el no girar l’esquadra davant els càrrecs per primera vegada o tornar al recorregut el tram del carrer Sant Jordi, buscant una major agilitat en aquest acte, també han sigut aprovades o ratificades.

Al temps s’ha presentat la 'Concòrdia', protagonitzada en aquesta ocasió per una imatge de Sant Jordi de la filà Asturianos, que ja tenia aquesta formació quan encara era comparsa.Com a curiositat s’ha explicat que aquest any per primera vegada la SGAE ha demanat cobrar també per les fanfarries dels boatos i el president de l’Associació, Juan José Olcina, ha recordat als festers que passen el control mèdic per a poder participar en l’Alardo. I, per últim, no ha faltat el tradicional "cavallers voleu Festa?" que s'ha contestat amb una contundent afirmació per part de tots els assistents.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario