martes, 7 de febrero de 2017

ALCOY - L’Associació de Sant Jordi i Amics de la Música firmen un conveni


Redacción
Martes, 24 de enero de 2017
COL·LABORACIÓ FESTA I MÚSICA
L’Associació de Sant Jordi i Amics de la Música firmen un conveni

Per a beneficiar als socis de les dos entitats.

L’Associació de Sant Jordi i l’Associació d’Amics de la Música han firmat un conveni de col·laboració entre aquestes dos entitats.Els presidents de les dos entitats, Juan José Olcina i Alfonso Jordá han firmat aquest conveni. Tots dos han estat acompanyats pel vicepresident de l’AMA, Adolfo Seguí.

Juan José Olcina ha explicat que “l’Associació de Sant Jordi té 11.000 socis i volem signar convenis en altres entitats per donar-los més opcions i hem pensat que l’AMA seria una bona primera opció en el centenari de l’Himne de Festes i dos cents anys de la presència de la música en Festes, fonamental per a les mateixes”.

Entre els beneficis per als socis de l’ASJ estaran la informació dels espectacles de l’AMA, el sorteig d’entrades per a espectacles i dos mesos gratuïts com a socis. Els socis de l’AMA per la seua part tindran entrades per al Museu Alcoià de la Festa i sorteig d’entrades per als sainets festers, entre altres beneficis.

El president d’Amics de la Música, Alfonso Jordá, ha recordat que “l’AMA es va fundar en 1983 i a l’any següent l’ASJ ja era soci protector. La col·laboració de les dos entitats ha sigut molt important tot aquest temps i ara ho formalitzem i augmentem amb aquest conveni”.

Adolfo Seguí, vicepresident de l’AMA i expresident de l’ASJ, ha sigut un dels impulsors d’aquest conveni i ha aportat la seua visió “la base del conveni és que els socis de les dos associacions puguen beneficiar-se mutuament i haja una major difusió de les activitats. Volem potenciar aspectes com l’orgue de l’església de Sant Jordi i el primer que fem amb músics o corals que venen de fora es portar-los al Casal i al MAF on queden admirats”.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario