miércoles, 8 de febrero de 2017

ALCOY - El Trofeu Filaes portarà com a novetat el futbol 8 juvenil

Redacción
Viernes, 3 de febrero de 2017
NOVA MODALITAT
El Trofeu Filaes portarà com a novetat el futbol 8 juvenil

La cursa passa de Batoi al poliesportiu Francisco Laporta.

El Trofeu Filaes ja té dates, cartell i novetats. L’edició 2017 tindrà lloc els propers dijous 13 i divendres 14 d’abril  i el cartell anunciador ha sigut obra de Juan Climent.Respecte a les novetats destacar la incorporació de la modalitat de futbol 8 juvenil que fins ara no havia estat i que la modalitat de cursa passarà de ser de Batoi fins el Castellar a disputar-se en el poliesportiu Francisco Laporta.

Els festers havien comentat en edicions prèvies que era una prova que estava lluny de l’ambient de festa i esport del poliesportiu i que el recorregut era molt exigent, amb molt pendent i poc distància.

Així la carrera eixirà del poliesportiu i s’està estudiant el nou recorregut calculat en uns 6 quilòmetres. Les filaes presentaran equips de quatre membres i surtiran tots a la vegada, comptabilitzant els temps dels quatre components com en el Trail Solidari. A més passarà de ser dijous a divendres.

Continuarà la pilota valenciana que va ser la novetat l’any passat en la modalitat de raspall dijous pel matí i seguiran altres mesures com que participants de categories inferiors podran competir en categories d’edats superiors. S’arriba a la seua 41 edició.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario