lunes, 19 de diciembre de 2016

ALCOY - S'obri el plaç per a ser Sergent Infantil Cristià

Redacción
Jueves, 15 de diciembre de 2016
ARRANCARÀ LA FESTA
S'obri el plaç per a ser Sergent Infantil Cristià

El concurs serà en gener.

Tot aquell xiquet al qui li interesse ser Sergent Infantil Cristià ja pot presentar la seua candidatura.L'Associació de Sant Jordi ha obert el plaç per presentar-se a aquest càrrec. El concurs tindrà lloc el pròxim 21 de gener de 2017, a les 17h en la Filà Llana. Els candidats deuen complir 8, 9 o 10 anys l'any de la representació d'aquest càrrec.

Aquesta elecció és per a dos anys, un si fera els 11 anys durant les segones festes, i poden optar tots aquells que estiguen al corrent de les seues obligacions en la seua filà. Per a presentar-se cal portar a la secretaria de l'associació la candidatura firmada pels tutors legals i pel Primer Tro de la filà. Hi ha de temps fins les 20h del 16 de gener.

El dia del concurs, els qui hagen presentat la seua candidatura hauran d'interpretar l'obra obligada 'El K'sar el Yedid', de Camilo Pérez Monllor, mentre que les obres al atzar seran 'Primavera', d'Antonio Gisbert Espí; 'Aitana', de Tomás Olcina Ribes i  'Chordiet', de Gregorio Casasempere Juan.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario