miércoles, 21 de diciembre de 2016

ALCOY - L'Associació de Sant Jordi pagarà la llicència d'armes als festers

Redacción
Miércoles, 21 de diciembre de 2016
TOTS A DISPARAR
L'Associació de Sant Jordi pagarà la llicència d'armes als festers

El permís val més de 60 euros per persona.

Qui vulga disparar el dia de l'Alardo, ho podrà fer de manera gratuïta.


Aquest és l'anunci de l'Associació de Sant Jordi, després d'arribar a un acord que permetrà pagar la llicència d'armes als festers que vulguen participar el dia de l'Alardo. L'objectiu de l'entitat festera és fomentar la participació en la batalla d'arcabusseria.

El preu de cada permís és superior als 60 euros, però els festers no l'hauran de pagar. L'únic que cal que fagen és obtindre el certificat d'aptitud física, necessari per a aconseguir la llicència d'armes d'avantcàrrega. Una vegada feta la revisió mèdica, la tramitació de la llicència la farà l'Associació de Sant Jordi amb la Guàrdia Civil.

Aquesta mesura s'ha pres després de l'anunci de que a partir de 2017 seria obligatòria aquesta llicència, com ha confirmat Subdelegació de Govern a l'Ajuntament d'Alcoi.

Juan José Olcina, president de l'Associació de Sant Jordi, ha manifestat la bona resposta dels primers trons davant aquesta mesura. "Som conscients de la importància que té obtindre el major número de llicències per a que l'Alardo no perda esplendor", ha recalcat.

"Hem agilitzat els tràmits de l'acord per a que els festers que no viuen ací puguen acudir a la clínica durant els dies de Nadal i obtindre la llicència de manera gratuïta", ha afegit Olcina.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario