lunes, 28 de noviembre de 2016

ALCOY - La filà Chano dona a conèixer els vestits del seguici del seu CapitàRedacción
Sábado, 12 de noviembre de 2016
BOATO MORO
La filà Chano dona a conèixer els vestits del seguici del seu Capità

Ha tingut lloc en la seu de la filà.

La filà Chano ha presentat a la seua de la filà i amb èxit de públic els dissenys del seguici del seu Capità Moro 2017.L'exhibició per primera vegada dels vestits s'ha fet en dos entregues en una hora de difèrencia entre elles, en part degut a l'aforament limitat del local de la filà.

Serà Fidel Mestre Moltó qui ostente la figura de Capità 2017, mentre que el seu fill, Fidel Mestre Ferrándiz, va ser Alferes Moro 2016.

En mig del local s’ha instal·lat una passarel·la en forma de lletra 'u' per on han desfilat els models amb els dissenys, que han sigut molt aplaudits. Com a models han participat components del ballet d'Ana Botella.

El responsable d’aquest boato, Lluís Vidal, membre de la filà, historiador i ex-cronista de l’Associació de Sant Jordi, ha sigut el presentador d’aquest esdeveniment, acompanyat pel primer tro Miquel Richart. L’encarregat del disseny és Jordi Sellés i Roberto Pérez s'ha ocupat de la confecció.Vidal ha explicat als presents que es continua amb la temàtica conjunta per als dos càrrecs basada en la figura d’Al-Azraq. Si l'any passat va ser Al-Azraq de jove en la primera revolta quan arriben els cristians, paper que va fer Fidel Mestre fill, en 2017 es podrà veure a Al-Azraq ja de major, una vegada torna de l’exili de Granada, en la revolta que serà el seu final, moment que representarà Fidel Mestre pare. En la mateixa filà s'ha presentat un llibre sobre la figura d'Al-Azraq.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario