jueves, 3 de noviembre de 2016

ALCOY - La Festa no falta a la seua cita amb Fontilles

Redacción
Domingo, 30 de octubre de 2016
FESTA I SOLIDARITAT
La Festa no falta a la seua cita amb Fontilles


Els festers han acudit a la seua visita anual al sanatori.


Onze filaes han participat en la tradicional visita al Sanatori de Fontilles que s’organitza cada any per part de la Penya Fontilles.


Foto: Facebook (Jara Sevilla Lloret)
Els festers han traslladat les Festes de Moros i Cristians a aquest sanatori Sant Francesc de Borja ubicat en La Vall de Laguar per 66 edició.
Els components de la Penya Fontilles han aconseguit arreplegar una important quantitat de diners i obsequis per a repartir entre els malalts, residents, familiars i personal sanitari de Fontilles.
Els actes han començat amb la Nit de l’Olla divendres 28 i han seguit dissabte 29 amb la Diana, la Missa Major i la desfilada i visita dels càrrecs de les Festes 2016, el Sant Jordiet Juan Anduix i tres de les quatres de filaes de càrrec que han participat, Domingo Miques, Mossàrabs i Almogàvers, junt als seus boatos. Tots ells han acudit als pavellons per a saludar als malalts i repartir els regals.
Després ha tingut lloc un dinar de germanor prop del mateix sanatori i ja per la vesprada ha sigut el torn de la desfilada del festers representant l’Entrada de Moros i Cristians pels jardins de Fontilles, on s’han sumat alguns dels mateixos residents.(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario