viernes, 18 de noviembre de 2016

ALCOY - El Capità almogàver i pintor Luis Sanus inaugura la mostra 'Intrafesta'Redacción
Viernes, 11 de noviembre de 2016
FESTA I CULTURA
El Capità almogàver i pintor Luis Sanus inaugura la mostra 'Intrafesta'

Es podrà veure en el Museu Alcoià de la Festa.

Dins de les activitats culturals que el Capità Cristià dels Almogàvers ha organitzat ha destacat la inauguració de la mostra 'Intrafesta' de Luis Sanus Pastor, pintor i al mateix temps Capità almogàver.La mostra es pot veure en la Sala Cabrera del Museu Alcoià de la Festa fins al 19 de desembre de 10 a 14 h i de 16 a 19 h de dimarts a dissabte i de 11 a 14 h. diumenges i festius. A l'acte d'inauguració ha acudit nombrós públic, en especial companys de la filà i familiars.

Primer ha parlat el president de l'Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, després l'assessor artístic Ignacio Trelis, i per últim, el mateix Luis Sanus, que ha explicat que "encara que a mi m'agrada molt parlar en aquesta ocasió que parlen els meus quadres". Entre ells es poden trobar els dos bocetos que va fer per al cartell de Festes.

A més dissabte 12 a les 18'30 h. tindrà lloc en el Centre Cultural Mario Silvestre una conferència del Grup Harca que porta per títol 'Conquestes, almogàvers i camperols en armes a terres valencianes durant l´edat mitjana' amb entrada lliure. Els tres conferenciants són doctors de la Universitat de València i especialistes en Medievo Valencià, amb presentació d'Amàlia Garrigós.


Per últim a les 21 h els Cavallers i el Capità oferirà un assaig per a la seua filà, familiars i amics convidats als locals de la filà Llana. Allí es presentarà l´estandart del Capità.
A la mateixa hora, la Favorita organitzarà un assaig exclusivament femení per a les seues dames o 'adaliles', familia, amigues i la tropa almogàver en la filà Andalusos, just al costat de la Llana. Aquest assaig està obert a les dones que vullguen afegir-se.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario