jueves, 3 de noviembre de 2016

ALCOY - David Pastor farà la portada de la Revista de Festes

Redacción
Jueves, 3 de noviembre de 2016
AUTOR RECONEGUT
David Pastor farà la portada de la Revista de Festes
És professor i llicenciat en Belles Arts.


L’artista David Pastor serà qui il·lustrarà la portada de la Revista de Festes de Moros i Cristians de 2017.
L’Associació de Sant Jordi ha designat a aquest pintor alcoià com a l’encarregat de la portada d’aquesta publicació on porta col·laborant des de 1994. Pastor ha sigut el dissenyador del boato de l’Alferes dels Creuats en 2006 i en 2001 va fer el cartell de la Romeria de la Font Roja.
David Pastor ha sumat en la seua trajectòria 24 exposicions, la última d’elles al voltant de la figura d’Ovidi Montllor en la Fira del Llibre de València.
Però la seua obra principal ha sigut a nombroses esglésies de la Comunitat Valenciana en obres religioses de gran format. Entre 1996 i 2003 va treballar en l’església de Maria Auxiliadora amb un mural de Sant Francesc d’Asís i un segon de l’altar de Sant Josep, representant un homenatge a la industria alcoiana.
També ha decorat les capelles de poblacions com El Campello, Las Alquerías del Niño Perdido, Castelló o del Castell de Guadalest. Ara treballa en un retaule de deu quadres sobre la Assumpció de la Verge per a la mateixa església.
Pastor ha estudiat en la facultat de San Carlos de València i és llicenciat en Belles Arts en l’especialitat de dibuix. Actualment es professor de secundària i batxillerat del col·legi Almedia de Callosa d’En Sarrià.(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario