viernes, 21 de octubre de 2016

ALCOY - Premis per als més menuts en la Matinal InfantilRedacción
Domingo, 16 de octubre de 2016
SANT JORDIET, PROTAGONISTA
Premis per als més menuts en la Matinal Infantil


Per als guanyadors dels concursos de dibuix i literari de l'Associació de Sant Jordi.


L'escenari del Teatre Principal ha sigut de nou seu del Matinal Infantil, acte que organitza l'Associació de Sant Jordi per a entregar els premis dels concursos de de dibuix i literari per als més menuts.


Aquestos concursos s'han celebrat dins dels actes del Mig Any fester. En concret s'han entregat 57 premis en les diferents categories del concurs de dibuix 'Jorge Linares Abad', del de pintura a l'aire lliure 'Silvestre Vilaplana Molina' i del dibuix escolar.
El Sant Jordiet 2017, Tomás Pascual Cantó, ha sigut protagonista de l'entrega dels premis amb la seua espontaneïtat i ha tingut l'ajuda de la seua germana major, del president de l'Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, directius de l'Associació, l'assessor artístic, Ignacio Trelis, familiars dels dos festers que donen noms als premis i el portaveu del Govern i regidor, Jordi Martínez.


Els joves guanyadors han pujat a l'escenari per a rebre els seus premis, diploma, medalla i motxilla, des d'un pati de butaques ple per complet. Trelis ha fet entrega d'un dels premis a una neboda seua en un moment emotiu de l'acte.(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario