lunes, 10 de octubre de 2016

ALCOY - Les fotografies del concurs de Festes ja es poden veure al MAF


Redacción
Jueves, 6 de octubre de 2016
FINS EL 7 DE NOVEMBRE
Les fotografies del concurs de Festes ja es poden veure al MAF
Enviar por email   
Inaugurada l'exposició del certamen fotogràfic 'Antonio Aura Martínez'.

El Museu Alcoià de la Festa ha inaugurat una nova edició de l'exposició del LXV concurs fotogràfic 'Antonio Aura Martínez' de l'Associació de Sant Jordi.
 Col·lecció Premi d'Honor

Les millors fotografies de la pasada edició de les Festes de Moros i Cristians es podran veure fins el 7 de novembre de dimarts a dissabte de 10 a 14 h. i de 16 a 19 h. i diumenges i festius de 11 a 14 h.

La col·lecció del Premi d'Honor guanyadora aquest any de Juan Carlos Ripoll, el reconeixement més prestigiós d'aquest concurs fotogràfic, té un lloc específic en l'exposició. Són cinc fotos de rostres, dos de elles de dos components dels Boatos, atres dos dels dos Ambaixadors, Ricard Sanz i Juan Javier Gisbert i la quinta del director d'orquestra Gregori Casasempere durant la direcció de la Missa a Sant Jordi. Ripoll ja va guanyar fa dos any aquest mateix premi.

També es poden veure en la mostra les imatges guanyadores en l'apartat d'Aspectes de la Festa amb el primer premi per a Gonzalo Sempere i els tres accésits per a José Antonio López el primer, per a Susana Sánchez el segon i per a Emilio Jareño el tercer.

En la modalitat d'Aspectes d'Alcoi, les fotografies que es poden veure son el primer premi també de Gonzalo Sempere, mentre que el primer accésit l'ha guanyat Vicente Guill, el segon de nou Juan Carlos Ripoll i el tercer Carlos Verdú. En la resta de l'exposició es poden veure les imatges que han quedat a les portes de estos reconeixement però que han participat en el concurs.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)


No hay comentarios:

Publicar un comentario