lunes, 3 de octubre de 2016

ALCOY - La filà Chano i la Unió Musical Contestana celebren 75 anys junts

Redacción
Miércoles, 28 de septiembre de 2016
ENTRADA LLIURE
La filà Chano i la Unió Musical Contestana celebren 75 anys junts

Amb un concert en el Círculo Industrialm diumenge 2 d'octubre.

La Unió Musical Contestana té previst celebrar un concert el diumenge 2 d’octubre a les 12 h. en el Saló Rotonda del Círculo Industrial amb motiu dels 75 anys que porta desfilant junt a la filà Chano en les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi. La filà Chano tindrà el Capità Moro en les festes de 2017 en la figura de Fidel Mestre.


Esquadra especial de l'Alferes Chano en les festes passades en el Partidor

Baix el nom ‘75anys de Música i Festa’ la banda interpretarà ‘Chano’ de Julio Laporta, ‘Jamalajam’ de José Ferrándiz, ‘El Rei Capità’ de Julio Laporta, ‘El Kàbila’ de José María Ferrero, ‘Emilio el Chato’ de Gustavo Pascual i ‘Als Chanos’ de José Pérez Vilaplana, en una primera part.

En la segona les obres seran ‘Bohemios del 29’ de José Pérez Vilaplana, ‘Sou i Chano’ de Rafael Giner, ‘El Marxós’ de José María Valls Satorres, ‘Mansanet Alferes Chano’ de José Pérez Vilaplana, ‘Buscant un bort’ de Gustavo Pascual i ‘A mons pares’ de José Pérez Vilaplana.

Els temes són pasdobles i marxes mores que simbolitzen aquestos 75 anys d’unió entre aquestes dos entitats, dedicats a la filà o a algú dels seus components o perquè formen part del repertori habitual a Dianes i Esquadres, amb la direcció de Jaume Fornet. L’entrada és lliure.

En el programa es recorda que va ser en 1942 quan es fer la primera contractació de la filà Chano a la Unió Musical Contestana, amb José Fadraque com a primer tro i Enrique Pérez com director de la banda i per la quantitat de 2.000 pessetes, 12 euros actuals.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario