lunes, 10 de octubre de 2016

ALCOY - El Portal de Riquer, perfecte escenari per a presentar l'Heràldica del Sant Jordiet
Redacción
Sábado, 1 de octubre de 2016
ORGANITZAT PER LA FILÀ ARAGONESOS
El Portal de Riquer, perfecte escenari per a presentar l'Heràldica del Sant Jordiet

Tomás Pascual Cantó ha donat a conèixer el seu emblema en un acte a l'aire lliure.

El Portal de Riquer, la porta d'entrada a l'Alcoi Medieval, ha sigut un marc perfecte per a donar a conèixer l'Heràldica del Sant Jordiet 2017, Tomás Pascual Cantó.


L'acte ha començat en una sèrie de jocs per als més menuts en la zona pròxima del riu i quan ha caigut la nit ha començat l'acte. Primer una jove presentadora ha dit unes emotives paraules relacionades amb la filà Aragonesos i amb el càrrec de Sant Jordiet.

Acabats les paraules inicials, damunt de la Torre N'Aiça, s'ha pogut veure projectat un vídeo on el mateix Sant Jordiet i la seua germana han aparegut a un castell del segle XIII, vigilat per un Aragonés, i després de llençar les fletxes del carcaj del mateix vigilant, aquestes han recorregut els principals carrers d'Alcoi fins arribar a formar l'Heràldica.

Aquesta ha estat ideada per Santiago Amador i està composada per tres fletxes creuades, la quatribarrada, dos elements distintius dels Aragonesos, més l'escut de Sant Jordi.Després ha sigut el moment dels parlaments amb l'intervenció del Primer Tro de la filà, Santiago Navarro, el regidor de Festes, Raül Llopis i del president de l'Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina.


Tomás Pascual, junt als seus pares i la seua germana, ha descobert la bandera amb l'Heràldica. Amb ell han estat la resta de càrrecs 2017 i molts dels seus amics de classe i de filà. Per últim, s'ha pogut tornar a veure el vídeo i la presentació ha acabat amb la interpretació de l'Himne de Festes, més un 'Visca Sant Jordi!' en la veu del propi Sant Jordiet i en un xicotet castell de focs d'artifici.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)No hay comentarios:

Publicar un comentario