lunes, 10 de octubre de 2016

ALCOY - Definits els octaus de final del Campionat de CotosRedacción
Martes, 4 de octubre de 2016
LES MILLORS 16 PARELLES
Definits els octaus de final del Campionat de Cotos

Es jugaran dijous 6 en la seu de la filà Andalusos.

Aragonesos-Andalusos, Magenta-Marrakesch, Mossàrabs-Benimerins i Domingo Miques-Cordó, per una parte del quadre i per l'altra Creuats-Ligeros, Almogàvers-Verds, Navarros-Vascos i Maseros-Realistes.


Eixes seran les setze parelles, vuit mores i vuit cristianes, en eixos enfrontaments, les que disputarán els octaus de final del Campionat de Cotos del Mig Any 2016. Les partides d'octaus es jugaran el dijous 6 d'octubre a les 20'15 h. en la seu de la filà Andalusos, Mig Cristià.

La primera eliminatòria ha tingut lloc com sol ser habitual en el bar de la seu dels Antics Alumnes Salesians, on s'ha creat un gran ambient per a contemplar les primeres partides d'aquest campionat. Els primers resultats per tant han sigut els següents:

Andalusos 4-Tomasines 3, Aragonesos 4-Muntanyesos 2, Magenta 4-Berberiscos 2, Marrakesch 4-Judíos 3, Mossàrabs 4-SM Nova 2, Benimerins 4-Abencerrajes 2, Domingo Miques 4-Unió Musical 2 i Cordó 4-Gusmans 2, per una part del quadre.

Per l'altra: Junta Directiva de l'Associació 2-Creuats 4, Cids 2-Ligeros 4, Almogàvers 4-Asturianos 3, Verds 4-Alcodianos 2, Navarros 4-Primitiva 3, Llana 3-Vascos 4, Maseros 4-Mudéjares 3 i Chano 0-Realistes 4.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario