domingo, 2 de octubre de 2016

ALCOY - Convocat el concurs per al nou Sergent Cristià

Redacción
Jueves, 22 de septiembre de 2016
SUBSTITUT DE MATEO MARTÍN
Convocat el concurs per al nou Sergent Cristià

Tindrà lloc dissabte 26 de novembre.

L’Associació de Sant Jordi ha convocat el concurs de Sergent Major Cristià per a substituir a Mateo Martín, que va complir els quatre anys de càrrec en les passades Festes de Moros i Cristians.El concurs tindrà lloc el 26 de novembre a les 16 h. en la filà Judíos, però els candidats a ocupar el càrrec ja poden presentar-se en la secretaria de l’Associació. El termini de presentacions acabarà el 21 de novembre a les 20 h.

Podrà optar a aquest càrrec de Sergent Cristià qualsevol fester de l’Associació, major d’edat i al corrent de les seues obligacions com associat.

La composició del jurat que elegirà al guanyador entre els candidats serà el Primer Tró de la filà on es faça el concurs, una persona que haja sigut Sergent Major, un membre del Quadre d’Honor, un director de les bandes de música locals i el ponent de Festes de l’Associació.

Com en tots els concursos de Sergent hi haurà dos voltes, la primera amb una mateixa peça per a tots els aspirants elegida pel jurat de set peces proposades per l’assessor musical i la segona un pasdoble a l’atzar entre els altres sis.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario