lunes, 10 de octubre de 2016

ALCOY - Cervantes s'ompli de dibuixos per Mig Any

Redacción
Domingo, 2 de octubre de 2016
AMB GALERIA DE FOTOS
Cervantes s'ompli de dibuixos per Mig Any

Els més menuts creen a l'aire lliure durant el concurs de pintura escolar.

El concurs de pintura ‘Silvestre Vilaplana Molina’, primer acte oficial en aquesta ocasió del mes d'octubre, del mes de Mig Any, que organitza l'Associació de Sant Jordi, ha tingut una numerosa participació de xiquets i xiquetes.


El passeig de Cervantes s’ha omplit de joves dibuixants que han volgut plasmar majoritariament la seua idea de les Festes i en especial del seu patró Sant Jordi, com a figura predominant, encara que el tema ha sigut lliure.

Més de 200 xiquets han passat un bon matí de diumenge a l'aire lliure, gaudint del bon temps i de la tranquil·litat del passeig de Cervantes.

Mares i pares, junt a algun 'iaio', han acompanyat als voluntariosos participants en aquest concurs, els quals han posat tot el seu esforç en aconseguir una bona obra. Les categories d'aquesta 32 edició han sigut benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

El premis als dos primers classificats i els dos accèssits es donaran junt als del concurs literari Jordi Linares Abad en el Teatre Principal el diumenge 16 d'abril a les 11'30 h.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario