viernes, 21 de octubre de 2016

ALCOY - Arriben els actes centrals del Mig Any

Redacción
Jueves, 20 de octubre de 2016
LA GLORIETA ESPERA A FESTERS I PÚBLIC
Arriben els actes centrals del Mig Any
Enviar por email
Presentació de càrrecs i Concurs d’Olleta seran aquest cap de setmana.


Tot està ja preparat per al Mig Any fester. La Glorieta espera als festers de les 28 filaes per a gaudir de l’acte central d’aquesta celebració com és la preparació de l’olleta que després participarà al concurs.


Però els actes començaran abans amb la presentació dels nous càrrecs de la Festa 2017. Serà divendres 21, a les 16 h., quan el col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer siga seu de la presentació del xiquet Sant Jordiet 2017, Tomás Pascual Cantó.
Tomás, fester de la filà Aragonesos, estarà rodejat dels seus companys d’escola, així com d’amics, familiars, professors i autoritats, en la seua posada de llarg en aquest càrrec tan representatiu.
A les 20’30 h. serà el torn de la presentació dels Capitans i Alferes damunt de l’escenari del Teatre Calderón.
Fidel Mestre, per la filà Chano, i Luis Sanus, dels Almogàvers, com a Capitans, i José Jaime Bernabéu, per la filà Verds, i Gabriel Barrachina, pels Navarros, seran les persones que ostenten aquesta funció de representar a les seues filaes i a la Festa alcoiana.
A l’acabar aquest acte, tindrà lloc un sopar en el Salón Rotonda del Círculo Industrial.
Ja dissabte 22 tindrà lloc la XLIV edició del Concurs d’Olleta Alcoiana en La Glorieta. Les filaes tindran, com és tradicional, els seus espais en aquest parc, on faran les seus olletes.
A les 20 h. està previst que cada una d’elles aporte el seu plat per a que el jurat mitja hora després faça la seua deliberació i diga quina és l’olleta guanyadora.
Per últim, tindrà lloc l’Entraeta de Mig Any pels carrers Sant Llorens i Sant Nicolau.
Per a posar fi al Mig Any dimecres 26 a les 21 h. tindrà lloc el sopar del ‘Fester Veterà’ en la seu de la filà Navarros, dissabte 29 serà la LXVI Visita a Fontilles i dilluns 31 tindrà lloc l’Acció de Gràcies en l’església de Sant Jordi.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario