jueves, 1 de septiembre de 2016

COCENTAINA - Xarrem entre coquetes fregides amb els Capitans de la Festa contestanaRedacción
Miércoles, 10 de agosto de 2016
AMB VÍDEO
Xarrem entre coquetes fregides amb els Capitans de la Festa contestana

Entrevista en la Cafeteria Bar Centre Social Real Blanc a Paco Soriano, Capità Moro, i Alexis Agulló, Capità Cristià 2016.

Un ja té experiència fent un càrrec. L'altre és la primera vegada que viu en la seua pell liderar un exèrcit. Paco Soriano i Alexis Agulló, capitans de les Festes de Cocentaina de 2016, han comentat com passen els dies previs a la festa en l'entrevista que els hem fet en la Cafeteria Bar Centre Social Real Blanc.
Amb l'oloreta de les dues coquetes que ens han cuinat, el moro Soriano, de la Filà Mudéjares, ha explicat les seues sensacions a escassos dies de pujar a la carrossa i baixar Passeig del Comtat avall. Ell ja sap el que es viure moments com els que tornarà a gaudir en aquestes festes, ja que en 2004 va ser Abanderat.Per la seua part, el Almogàver Agulló liderarà les hosts del bàndol de la creu. El Capità Cristià ha destacat el bon ambient creat entre tots els càrrecs, als quals veurà arribar al Pla, ja que ell serà el primer en fer acte de presència davant del Palau Comtal.

Com serà l'estil del 'traje', la temàtica del 'boato' o el tret característic de la música que els acompanyarà són algunes de les respostes que ens han donat Soriano i Agulló, que com no, han acabat l'entrevista tastant les delicioses coquetes fregides de la Cafeteria Bar Centre Social, una especialitat de la casa que no s'han volgut perdre els Capitans


(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario