sábado, 3 de septiembre de 2016

BENILLOBA - Donald Trump, la reina Isabel i Putin coincideixenRamón Requena
Lunes, 15 de agosto de 2016
BENILLOBA
Donald Trump, la reina Isabel i Putin coincideixen a Benilloba

L’actualitat mundial ompli la Nit de l’Olla de divertits visitants.

Humor, visió crítica, sàtira i moltes ganes de pasar-ho i fer pasar-ho bé han estat, un any més, els protagonistes de la vespra festera en honor a Sant Xotxim a Benilloba en una nit de rebequeta per a la frescoreta.


Tota l’actualitat mundial ha estat aquest diumenge 14 d’agost per la nit a la població del Comtat en una de les desfilades més autèntiques que podem vore cada estiu, amb motiu de l’obertura del cicle festiu dels Moros i Cristians a Benilloba. Els Cristians de La Palmera, els Moros de l’Arrabal i els Moros del Castell inicien d’aquesta manera la festa compartida.

Així, hem pogut gaudir a Benilloba i de prop personatges de primera fila, tots junts i sense problemes de seguretat. Hem vist a una clàssica de la Nit de l’Olla, la reina d’Anglaterra acompanyada pel seu fill Charles, Pablo Iglesias, Echenique i a l’alter ego de Carolina Bescansa. També a Donald Trump, la mirada de Putin o Muhammad Alí.I és que han estat tots, els futbolistes que han apareguts relacionats dins del cas Torbe, un ‘Brèxit’ molt especial amb un referèndum durant la desfilada per a demanar que Gran Bretanya s’adherisca a l’Arrabal i continuar així en la Unió Europea, dopatge molt d’ací i fester al voltant de la polèmica sobre l’exclusió de Rússia dels jocs olímpics, els fums mentirosos de Volkswagen, el combat de Muhammad Alí contra La Palmera en viu i directe, Donald Trump amb tot l’esperit americà, tota la cúpula del ‘Unidos no Pudimos’ incloent a Carolina ‘Descansa’ amb xiquet i, com nó, els Pokemon, encara que en la seua versió ‘got’.

Aquesta Nit de l’Olla ha tingut, però, un contrapunt trist. Feia poques hores que havia faltat el que va ser primer alcalde democràtic a Benilloba, Joaquim Domènech Boronat ‘Quinín’. Que va governar el poble entre 1979 i 1983, persona molt coneguda i festera. Molts han volgut que les festes 2016 siguen un homenatge.


(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario