miércoles, 31 de agosto de 2016

ALCOY - L’Associació vol eliminar els passejants de la Festa

Redacción
Jueves, 28 de julio de 2016
TEMA CONFLICTIU
L’Associació vol eliminar els passejants de la Festa

Demana la implicació de tots.

El newsletter de juliol de l’Associació de Sant Jordi recull una nota en la que l’entitat festera expressa la seua preocupació pel que denomina ‘passejants’.Amb el titular ‘Objectiu: eliminar els passejants, l’escrit assenyala que l’Associació pretén fer desaparèixer de les desfilades a aquestes “persones (en moltes ocasions festers) que envaeixen el carrer durant les Entrades molestant fonamentalment al públic, que amb el seu incondicional suport enalteix la Festa d'Alcoi”.

El butlletí ‘Llaor’, que així s’anomena aquesta publicació que l’Associació publica per correu electrònic, afirma que “la presència dels passejants arriba a col·lapsar el carrer i dóna una sensació de massificació que té conseqüències negatives per a la imatge de la Nostra Festa”. Entre altres qüestions, el newsletter assegura que aquestes persones fan sensació de desordre, aglomeració i mala organització.

La nota recomana que s’utilitzen itineraris alternatius per a desplaçar-se sense passar pel mig de la Festa al temps que demana la implicació “de les persones que estimen la Festa”.

Tres fotos de Estudios Cyan il·lustren aquesta entrada en el newsletter.(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario