lunes, 4 de julio de 2016

ALCOY - Natxo Lara, nou cronista de l’Associació de Sant Jordi

Redacción
Miércoles, 29 de junio de 2016
FESTES
Natxo Lara, nou cronista de l’Associació de Sant Jordi
  
És periodista, fester dels Navarros i té 43 anys.

El periodista Natxo Lara Jornet ha sigut elegit nou cronista de l’Associació de Sant Jordi. És periodista, fester de la filà Navarros i té 43 anys. En l’actualitat és director de comunicació de la conselleria d’Economia Sostenible i és professor de periodisme i comunicació audiovisual de la Universitat Miguel Hernández.


El periodista Natxo Lara

Natxo Lara substitueix a la també periodista Xesca Lloria. La resta d’assessor de l’Associació són els mateixos que fins ara, Juan Luis Guitart, assessor musical, Camilo Blanquer, bibliotecari, Rafael Sastre, assessor jurídic i Ignacio Trelis, assessor artístic.

Aquesta decisió s’ha pres en la primera reunió de la Junta Directiva amb Juan José Olcina com a nou president de l’ASJ. En la mateixa s’ha fet la distribució de les àrees de treball. Els nous vocals Pau Acosta, Juan Antonio Domínguez, Víctor Hugo Ribes i Juan Antonio Canalejas ocuparan les vocalies de Revista, Roperia, Modernització i Actes i Festivals, respectivament.

Per la seua part Luis Sorolla es fa càrrec del Casal i Museu, responsabilitat que tenia fins ara Olcina i Francis Gisbert de filaes. No hi ha canvis en la resta on Francisco Cantó segueix en Festes, Alberto Rivas en cadires i el portaveu segueix sent el secretari Juan Enrique Ruiz.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)


No hay comentarios:

Publicar un comentario