lunes, 6 de junio de 2016

ALCOY - Juan José Olcina, únic candidat a president de l’Associació de Sant Jordi

Redacción
Sábado, 4 de junio de 2016
FESTES
Juan José Olcina, únic candidat a president de l’Associació de Sant Jordi

Les eleccions tindran lloc el 23 de juny.

L’Associació de Sant Jordi ha fet públics els noms de les persones que opten a ocupar diversos càrrecs en la Junta Directiva en les eleccions que tindran lloc el 23 de juny.

Juanjo Olcina es vocal de la directiva i ha sigut Mossén Torregrosa en l'Alferes Mossàrab

De tots els noms destaca el de Juan José Olcina Navarro, com únic candidat a president de l’ASJ. Juanjo ha ocupat els últims anys càrrec de directiu, en concret de vocal de Casal i Museu, i va ser Mossén Torregrosa quan la seua filà, els Mossàrabs, van tindre l’Alferes l'any passat, en la persona de Ignacio Herrero. Així Olcina opta a succeir en la presidència a Carlos Aracil.

També hi ha un únic nom per a ocupar el lloc de vicepresident segon que fins ara ocupava Roque Monllor i eixe nom és el de Vicente Jorge Bas Aracil, actual tresorer. També hi ha un nom sols al que votar com a vicesecretari, Rafael Torregrosa Ferrándiz, actual vocal, mentre que dos festers opten a ser tresorers, Gonzalo Juan Abad Llopis, ara vocal, i Miguel Torres Bañuls, actual comptador.

Per últim, als càrrecs de vocals opten Pau Acosta Matarredona, de la filà Muntanyesos, Juan Antonio Canalejas Valenciano, exprimer tro dels Benimerins, Juan Antonio Domínguez Lillo, exprimer tro dels Andalusos, i Víctor Hugo Ribes Muñoz, de la filà Creuats.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario