lunes, 9 de mayo de 2016

MURO DE ALCOY - Pirates i Templaris desembarquen a Muro en l’Entrada Cristiana


Redacción
Domingo, 8 de mayo de 2016

Pirates i Templaris desembarquen a Muro en l’Entrada Cristiana

La pluja ha parat a l’inici de la desfilada.

Les Festes de Muro 2016 han arribat al seu primer dia gran. El bàndol de la creu ha sigut el primer en desfilar carrer avall en una Entrada Cristiana que ha vist com les ‘quatre gotes’ que han caigut abans de començar no han impedit el pas guerrer i esplendorós de les seus hosts.
Encapçalant l’exèrcit, el Capità Cristià de la Filà Pirates, Juan Balaguer. Amb ell, vora 400 persones que l’han acompanyat en un seguici de temàtica pirata i amb una ambientació molt treballada per part de la filà.

La captura d'esclaus per part dels Cristians s'ha tornat en contra dels desitjos inicials dels Moros. Els Pìrates han desplegat les seues esquadres de negres esplendoroses per tal de demostrar el seu poder a la vil·la.

Les esquadres negres que l'han acompanyat han fet més extens un seguici marcat per un desembarc cristià per allà on els cristians xafaven. Ple de referències i senyals de la filà, els Pirates han deixat una petjada en forma de calavera que de segur tindrà en compte el seu Capità, Juan Balaguer, qui ha estat acompanyat en tot moment pel seu nebot.

Després ha sigut el torn per a les filaes Mare de Déu, Maseros, Arquers i Contrabando, que amb les seues esquadres oficials i de negres han continuat la Festa.

Per a tancar el desplegament cristià, l’Abanderat David Català, de la Filà Templaris, ha fet acte de presència. Acompanyat de nombrosos cavallers i amb la figura del drac predominant en tot el seguici, els Templaris han arrodonit una Entrada que completaran aquest diumenge els Moros.

La victòria dels joves Templaris davant del drac i l'element principal del foc en la Bandera Cristiana han marcat el càrrec de David Català, orgullós de la tasca de la filà en tot el desplegament dels Templaris en el seu seguici.

El drac no ha tingut més remei que mostrar els seus respectes a la figura de l'Abanderat, qui amb el domini del foc ha fet que la bèstia es doblegara al seu favor.Muro tancarà les seues festes la pròxima setmana amb la Pujà, on la Mare de Déu tornarà a sa casa i els càrrecs d'enguany donaran pas als de l'any que ve.En el vídeo es pot veure el resum de tota l’Entrada Cristiana, amb les millors imatges per a gaudir les Festes de Muro 2016.

(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario