domingo, 15 de mayo de 2016

BIAR - Finalitzen les Festes de Biar 2014 amb la pujada de les comparses i la Patrona Ntra. Sra. de Gràcia al Santuari; el canvi de bandera als nous capitans ; i l´arribada de la Porigoseta

iar
Finalitzen les Festes de Biar 2014 amb la pujada de les comparses i la Patrona Ntra. Sra. de Gràcia al Santuari; el canvi de bandera als nous capitans ; i l´arribada de la Porigoseta

    
 A les 19 hores, s´ha iniciat la pujada de totes les comparses al Santuari, disparant els arcabussos fins al final del Passeig del Plàtan. A continuación va ixir la Imatge de la Nostra Sra. de Gràcia, escortada per l´ Esquadra Oficial de la Comparsa de Moros Nous.

Arribada a la Plaça d´Espanya, es va cantar el "Cant de despedida" per la Masa Coral, i una vegada girada la Imatge cap al poble baix l´arbrer del plàtan, es va disparar una mascletà. Arribada la Mare de Déu al Santuari, canvi de banderes al pròxims capitans. Seguidament, totes les comparses tornaren a la población, i en la Plaça de la Constitució esperaren l ´arribada de la Porigoseta.

A continuación, es van retirar les Comparses de la plaça per a realizar totes la seua "tancà de bandera", i finalitzar així les Festes de Maig del 2014.


(NOTICIA PUBLICADA POR INTERCOMARCAL.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario