viernes, 13 de mayo de 2016

ALCOY - L’Audiència d’Alacant dona la raó a l’Associació de Sant Jordi

Paco J. Agulló
Lunes, 9 de mayo de 2016
FESTES
L’Audiència d’Alacant dona la raó a l’Associació de Sant Jordi
   
En l’elecció de l’actual president, vicepresident i dos vocals.

L’Audiència Provincial d’Alacant, en la seua secció octava, ha donat la raó a l’Associació de Sant Jordi segons una nota de premsa d'aquesta associació i ha desestimat el recurs d’apel·lació presentat per tres associats respecte a l’elecció del president actual, Carlos Aracil, el vicepresident, Roque Monllor i dos vocals, Alberto Rivas i Gonzalo Abad.Els tres festers havien presentat un recurs d’apel·lació contra la sentència del Jutjat de Primera Instància número 4 d’Alcoi que ja havia determinat el caràcter democràtic de l’Associació i per tant de les seues decisions adoptades, incloses aquestes de l’elecció del nou president, vicepresident i dos vocals.

Els demandants sol·licitaven per tant l’anulació dels acords en concret de l’Assemblea General del 4 d’octubre on van eixir elegits aquestos quatre càrrecs i denunciaven la vulneració del dret d’informació als socis.

Aquesta sentència just ha ressaltat, segons la nota de premsa, el caràcter democràtic de l’Associació, donant legalitat a que les decisions les adopte una assemblea general formada per tots els socis o per representants elegits per aquestos socis.

El dictamen també ha explicat que no seria funcional una assemblea amb tots els socis, al ser varios mils d’associats, per això la flexibilitat del model necessària fa que qualsevol d’ells siga lícit.

En altre punt es parla en la sentència que no s’ha vulnerat el dret al vot, ja que tots els associats estan representats en aquesta assemblea, donat que amb els seus vots elegeixen a primers trons i majorals, que són qui els representen.

La directiva de l’Associació ha volgut destacar el treball fet pel seu assessor, Rafael Sastre.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario