sábado, 14 de mayo de 2016

ALCOY - L’Associació de Sant Jordi aprova canvis en el calendari i en la discriminació en les filaes


Redacción
Sábado, 14 de mayo de 2016
FESTES
L’Associació de Sant Jordi aprova canvis en el calendari i en la discriminació en les filaes

Culmina la reforma dels seus estatuts.

L’Associació de Sant Jordi ha celebrat una Assemblea Extraordinària en la que s’ha posat fi al procés de reforma dels seus estatuts que es va iniciar en juny de 2014.Els aspectes més destacats han sigut la flexibilitat en el calendari fester i la no discriminació en les filaes, mentre s’han mantés la forma d’elecció i composició de la Junta Directiva i els Majorals.

Quasi dos anys després s’ha fet una votació per donar forma definitiva al document de 54 pàgines i 255 articles. El que s’ha votat han sigut 62 modificacions de les 198 presentades als estatuts que no havien obtès unanimitat en els grups de treball previs. Altres havien sigut descartades prèviament o aprovades per unanimitat. D’elles s’han aprovat 46.

Els dos principals canvis que han sigut aprovats estan al voltant del calendari i de la no discriminació en les filaes. L’Associació de Sant Jordi ja no demanarà a l’Ajuntament fer sempre les Festes de Moros i Cristians el 22, 23 i 24 d’abril, si no que es podran modificar aquestes dates si cauen en dies laborables. També s’ha aprovat que no hi haja cap tipus de discriminació en les filaes, en concret entre homes i dones.

L’Assemblea per contra ha deixat com estava l’elecció de Majorals i Junta Directiva, així com les majories necessàries de tres quartes parts dels assistents per a modificar els estatuts o arribar a acords.El president de l'Associació, Carlos Aracil, ha agraït a tots el treball realitzat i ha convocat per al 23 de juny una nova Assemblea per a les eleccions de president i part de la Junta Directiva.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario