domingo, 29 de mayo de 2016

ALCOY - L'Alferes Cristià dels Navarros portarà uns 'Sanfermines' molt especials

Redacción
Jueves, 26 de mayo de 2016
FESTES
L'Alferes Cristià dels Navarros portarà uns 'Sanfermines' molt especials

L'acte tindrà lloc el 2 de juliol.

L’Alferes Cristià 2017 de la filà Navarros, Gabriel Barrachina, ha volgut començar els actes del seu càrrec de forma molt original, amb uns ‘Sanfermines Alcoy 2016’.


Gabriel Barrachina ostentarà el càrrec d'Alferes Cristià 2017 amb els Navarros

Es tracta d’un curiós esdeveniment que tindrà lloc el 2 de juliol i on els bous utilitzats ens asseguren des de l’organització que seran tan divertits com inofensius.

Aquest ‘Encierro’ tindrà a més un marcat caràcter solidari, ja que part dels ingressos dels packs de camiseta i mocador i dels patrocinadors aniran a la ‘Asociación Pablo Ugarte contra el cáncer infantil’ que s’ocupa d’investigar aquesta malaltia i la seua repercusió en els més menuts. Prompte eixiran a la venda aquestos packs de les dos prendes que identifiquen aquesta coneguda festa.

Està previst que a partir de les 19’30 h. i des de El Partidor sortirà aquest particular ‘Encierro’ que recorrerà els carrers Sant Nicolau, Sant Llorenç, Avinguda País Valencià, Plaça Pintor Gisbert, Rigoberto Albors, Bartolomé J. Gallardo i Plaça Ferrandiz i Carbonell. En aquest plaça acabarà el recorregut i en ella es podrà sopar i hi haurà fins i tot una discomòbil.

Gabriel Barrachina ha explicat que "com Navarros busquem senyes d'identitat amb aquesta comunitat foral i hem pensat que els 'Sanfermines' podria ser un acte perfecte per a començar, donada la seua popularitat, amb la designació de Festes d'Interès Turístic Internacional, just com la Nostra Festa".


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario