miércoles, 20 de abril de 2016

ALCOY - Podria ploure en l’Entrada

Redacción
Martes, 19 de abril de 2016
FESTES
Podria ploure en l’Entrada
Enviar por email   
Cap a migdia i primera hora de la vesprada.

A mesura que s’apropen les dates de la Trilogia, els pronòstics en unes dates sempre tan canviants com les de meitat d’abril, en primavera, han començat a variar i el Dia de l’Entrada podria ploure.

[Img #26482]

Si fins ara tots aquestos pronòstics parlaven de sol, primer, i núvols, però sense pluja després, ara es comença a veure la possibilitat de que hi haja alguna tempesta intermitent el 22.

[Img #26480]
Previsión según www.tutiempo.net

Per al 21, Dia dels Músics, la previsió continua sent de cels clars o amb pocs núvols. Aquesta situació podria empitjorar per la 22. Novament aquestes pluges intermitents i no massa fortes, com ha passat altres anys, es centrarien a migdia amb l’Alferes cristià dels Almogàvers i el Capità Moro dels Miqueros. Les temperatures en cap cas passaran dels 16-17 graus.

[Img #26481]
Previsión según www.eltiempo.es

De nou, el 23, Dia de Sant Jordi, es tornaria als cels sense nuvolositat pel matí, tot i que per la vesprada-nit també es podria donar algun ‘ruixat’ esporàdic, com l’any passat que va obligar a suspendre la Diana del Cavallet i va acompanyar la processó de la vesprada. Per últim, el 24, Dia de l’Alardo, tornarien el bon temps segons unes previsions i es mantindria la possibilitat de pluges segons altres, encara que amb baixes temperatures.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario