martes, 12 de abril de 2016

ALCOY - Més efectius de seguretat per a la Trilogia Festera


Redacción
Martes, 12 de abril de 2016
FESTES
Més efectius de seguretat per a la Trilogia Festera
Enviar por email   
Noticia clasificada en: Festes Alcoi 2016
Respecte a l'any passat.

La Junta de Seguretat de les Festes de Moros i Cristians ha acordat augmentar el nombre d'efectius que treballaran per a garantir la seguretat durant la Trilogia Festera.Un total de 1.200, al voltant de 110 més que al 2015, quan van ser 1.096, formaran el dispositiu de seguretat. Policia Local, Policia Nacional, Policia Autonòmica, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Bombers, Creu Roja i altres serveis sanitaris, són els cossos que treballaran durant els dies de les Festes.

La Junta de Seguretat ha estat presidida pel delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, qui ha afirmat que "Alcoi es troba en el moment més segur de la seua història recent", ja que segons ha destacat l'índex de criminalitat ha baixat en 2015 un 26,4% respecte al 2014. "Per exemple en 2015 no va haver cap assassinat ni homicidi. Açò demostra el bon treball de les forces de seguretat de l'Estat".

Moragues ha remarcat que hi haurà policies de paisà en diferents punts de la ciutat, sobretot on es formen grans aglomeracions i en els distints llocs de comunicació, com són les estacions de tren i autobusos. Al ser en cap de setmana, divendres, dissabte i diumenge, s'espera una major arribada de turistes i visitants.El delegat del Govern ha trasnmés també un missatge de "tranquilitat i no crear alarma social" davant el temor de possibles atacs de terroristes islàmics. "Afortunadament a la Comunitat Valenciana sols hem tingut casos aïllats relacionats amb aquest terrorisme. Portem des de juny de 2015 en Alerta 4, estem en conexió amb el CNI i amb altres entitats europees, estem treballant i ben preparats per a que tot el món guadixca de les Festes".

(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)


No hay comentarios:

Publicar un comentario