miércoles, 20 de abril de 2016

ALCOY - Mata-segells amb la imatge de 'El Xicotet'
Redacción
Martes, 19 de abril de 2016
FESTES
Mata-segells amb la imatge de 'El Xicotet'

És una iniciativa de Correus.

L'emblèmatica imatge de ‘El Xicotet’ és la protagonista del mata-segells de Moros i Cristians que s’ha presentat per al dia 19 en el Saló d’Actes de l’Ajuntament.

Es tracta d’un mata-segells turístic que l’empresa postal Correus ha dedicat a les Festes de Sant Jordi. Aquest mata-segells deurà de demanar-se per part dels usuaris i com a novetat es mantindrà a Alcoi de forma permanent.

Alcoi està inclosa per Correus dins d’aquesta iniciativa o campanya de promoció turística, mata-segells turístics, com una de les poblacions més importants de la Comunitat Valenciana, Balears i Murcia per aquest esdeveniment turístic de les Festes de Moros i Cristians. Després de la presentació, s'ha escenificat el primer mata-segells amb aquest motiu damunt d'una postal amb la imatge del Cartell de Festes d'enguany. Aquest mata-segells té un gran valor per als col·leccionistes.En l’acte han estat presents el director de l’oficina de Correus d’Alcoi, Jordi Dauder, Francisco Querol, secretari general de la Federació d’Associacions Filatèliques de la Comunitat Valenciana i els regidors de turisme, Lorena Zamorano, i Festes, Raül Llopis.

Al mateix temps el cartell de Festes de 2016 dels germans Piñero ja té el seu format com a segell, en una iniciativa de Alberto Molines Vos, de l’Associació Filatèlica i Numismàtica d’Alcoi.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)


No hay comentarios:

Publicar un comentario